dag 8 - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Sanne Heuvel - WaarBenJij.nu dag 8 - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Sanne Heuvel - WaarBenJij.nu

dag 8

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

25 Februari 2012 | Zuid-Afrika, Kaapstad

vandaag gingen we naar robbeneiland. we konden vandaag uitslapen want we hoefde pas om 8 uur weg. na weer lang in de auto te hebben gezeten kwamen we in kaapstad aan en gingen we met de boot naar robbeneiland. toen we aan kwamen op het eialnd kregen we een rondleiding met een bus. naast mij in de bus at een heel lief jongetje. toen we ergens gingen stoppen ben ik met hem op de foto geweest. daarna wou het jongetje foto's met mijn camera. toen we we weer uit de bus gingen en naar de cellen gingen had hij mijn vast gepakt. het was heel lief. toen we uiteindleijk weer terug kwamen hebben we vrije tijd gekregen. we moeten om 6 uur weer verzamelen. toen hebben we een internet cafe opgezocht. later gaan we naar een voetbal wedstrijd van ajax capetown. dat lijkt me wel leuk.

de rest van de dagen komen er ook nog op te staan maar ik moet daar nog even de tijd voor zoeken

• 25 Februari 2012 - 18:01

Kim:

aaw sgattig ^^ ik wil wel de foto van dat jongetje zien hoor (;

veel plezier bij t voetbal

xxx

• 25 Februari 2012 - 18:53

Evelien:

Geniet, maak een hoop foto's en denk een klein beetje aan ons. xxxxx mams

• 26 Februari 2012 - 08:37

Oma/opa Bemmel:

Wij zijn erg benieuwt naar al je fotos veel maken hoor groetjes

• 27 Februari 2012 - 19:25

Opa Wim/Oma Anneke:

Hoi Sanne
    Volgens mij heb je een heel druk programma. Dat is vast wel vermoeiend,maar dan zie je natuurlijk wel heel veel.Geniet er maar volop van.
    Opa Wim/Oma Anneke